Tko me zove za iphone

Rating: 4.56 / Views: 922
2019-08-26 04:05

Tko Zove? je aplikacija koja e u trenutku dolaznog poziva za vas potraiti tko vas to zove, tj. potraiti informacije o pozivatelju, te vam prikazati ime, prezime, grad i adresu pozivatelja ako je pozivatelj REGISTRIRAN u imeniku. Aplikacija pokriva sve fiksne i mobilne mree u Hrvatskoj. Za rad aplikacije potreban je pristup internetu, biloJul 07, 2018 Kako sam napisao u subjectu, 23 puta mi se dogodilo da iPhone vibrira jer prima dolazeci poziv a ja uopce ne mogu vidjeti tko me zove, jer je ekran u sleepu. tko me zove za iphone

HTov ApliCentar, prvi hrvatski web centar za mobilne aplikacije, bogatiji je od danas za dvije nove (hrvatske) aplikacije Tko me zove i HT imenik.

tko me zove

Tko me zove je mobilna aplikacija koja omoguava automatsku identifikaciju pozivatelja ili poiljatelja SMS poruke koji nije upisan u kontakte na mobilnom ureaju. Podaci sadre ime i adresu pozivatelja ili poiljatelja poruke, a dohvaaju se automatski s WEB Telefonskog. . Mislim da nema za sve skrivene brojeve, ti ih jednostavno odbij kako i ja radim kad me netko zove s skrivenog broja. Za pojedinano blokiranje je postupak kako je smet objasnio a ja sam to samo malo ilustrirao da bude svima jasnijetko me zove za iphone Tko Zove? je aplikacija koja e u trenutku dolaznog poziva za vas potraiti tko vas to zove, tj. potraiti informacije o pozivatelju, te vam prikazati ime, prezime, grad i adresu pozivatelja ako je pozivatelj REGISTRIRAN u imeniku.

Free Tko me zove za iphone

Preusmjeravanje poziva za uslugu Tko je zvao se ne naplauje unutar TMobile HR GSM mree, kao ni u roamingu. Primljene SMS poruke se ne naplauju. Dodatne mogunosti. tko me zove za iphone Jun 02, 2011 RE: Tko Me Zove aplikacija za Android Kaj nije bilo da ce se svi brojevi morati registrirati nes do odredenog datuma? But I'm not a slave to a God That doesn't exist And I'm not a slave to a world That doesn't give a shit Description. The app is totally safe to download. Hrvatski Telekom d. d. is the developer of Tko me zove which is listed among the Communication category. Tko Zove? Tko Zove? je aplikacija koja e u trenutku dolaznog poziva za vas potraiti tko vas to zove, tj. potraiti informacije o pozivatelju, te vam prikazati ime, prezime, grad i adresu pozivatelja ako je pozivatelj REGISTRIRAN u imeniku.