Novosti iphone

Rating: 4.42 / Views: 552
2019-11-18 12:03

Izvor svakodnevnih tech novosti o Apple ureajima i ostalim dogaanjima iz tog podruija ukljuujui tutoriale za jailbreak i unlock. Ovo je personalni blog sponzoriran od straneiPhone 6S trebao bi izgledati identino kao iPhone 6 i nastavio bi dolaziti u dvije veliine. uka se kako e imati funkciju Force Touch, kao i da e biti izraen od snanije novosti iphone

Mar 20, 2013  Naslovi. net aplikacija za iPhone. Agregacija vesti sa vodeih srpskih portala Blic, B92, Novosti, Politka, Mondo i drugi. Vremenska prognoza za gradove u Srbiji za narednih 10 dana i aurni trenutni podaci o vremenu u Srbiji.

novosti iphone

iPhone, Novosti, Sony. Budue iPhone kamere bi uskoro mogle konkurirati s brojem piksela visokokvalitetnih DSLR ureaja zahvaljujui novom senzoru od 48 Telenor korisnici e od 07. do 14. oktobra 2016. godine moi da rezerviu, trenutno najnaprednije ureaje na tritu iPhone 7 i iPhone 7 plus.novosti iphone Iphone 5S i 5C sve novosti iPhone 5S Nakon mjeseci iekivanja, Apple je juer prikazao svoj posljednji dizajnerski i tehnoloki potez u obliku iPhonea 5S. I Boga mi, ove godine su se stvarno potrudili. Za sve one koji nisu svjesni, iPhone 5S je prvi iPhone na kojem Steve Jobs nije radio.

Free Novosti iphone

NAJNOVIJE: I VIP MOBILE eli iPhone u svojoj ponudi! Stigao je i taj dan, jedan od srpskih operatera je potpisao ugovor sa Appleom o zvaninoj prodaji iPhonea! Gostujui u jutarnjem programu RTSa, direktor Telekoma Srbija (MTS), Predrag ulibrk, potvrdio je da je potpisan ugovor o prodaji iPhone telefona u Srbiji. novosti iphone Download Veernje Novosti and enjoy it on your iPhone, iPad, and iPod touch. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about Veernje Novosti. Download Veernje Novosti and enjoy it on your iPhone, iPad, and iPod touch.