Spel voor katten op ipad

Rating: 4.55 / Views: 945
2019-09-18 06:13

iPadspelletjes zijn niet alleen verslavend voor de mens, ook honden, katten en zelfs pinguns blijken er dol op. Een balletje, muisje of vlindertje dat de hele tijd over het scherm heen schiet, is onweerstaanbaar voor katten.Oct 12, 2015 Katten spelletje op tablet Cats playing Game for Cats with Apple iPad Muziek voor katten en kittensmusic ontspannen slapen spel voor katten op ipad

Spelletjes op de iPad of iPhone zijn niet alleen verslavend voor de mens, ook honden, katten en zelfs pinguns blijken er dol op.

spel voor katten

Voor de iPad heeft fabrikant Friskies een aantal spelletjes speciaal voor katten ontwikkeld. Dec 15, 2010  Download Game for Cats en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS kattenspel voor katten op ipad Friskies heeft drie iPadgames gemaakt voor katten. Je kunt de kat ermee laten spelen, zonder iets te installeren. Alledrie zijn ontwikkeld in HTML5 en CSS3 en afgestemd op de manier waarop katten met stimuli omgaan.

Free Spel voor katten op ipad

Een aantal spellen gemaakt door Friskies specifiek voor de iPad gericht op Katten. Katten moeten onder andere brokjes en vissen vangen die over het scherm spel voor katten op ipad Voor huistijgers die zich vervelen is er een nieuwe rage; spelletjes doen op de iPad! Friskies heeft speciaal voor katten spelletjes voor de iPad (of Android) ontwikkeld.